Meteen naar de inhoud

Kung Fu Volwassenen

Blijf zoeken naar de weg vooruit

“Is de weg vrij, ga dan naar voren”, is één van de belangrijkste stelregels van Wing Tjun Kung Fu. Bij Kung Fu Haarlem-Amsterdam is het volledige programma-aanbod (verdedigings-technieken, ademhalingstechnieken, meditatielessen, voedingsadviezen etc.) erop gericht om continu en in alles de weg vooruit te blijven zoeken. Welk doel je jezelf ook stelt, het komt met Wing Tjun Kung Fu binnen handbereik.

De 5 voordelen van Kung Fu

Afvallen

Net als in een sportschool kunt u grote verandering verwachten in uw lichaam door onze lessen. U verbrandt veel calorieën, versterkt uw spieren en uw stofwisseling verbetert. Vooral onze Fighters Fit lessen leggen de nadruk op een intense conditie- en krachttraining en calorieën verbranding. Naast een goede ‘workout’ krijgt u van ons voedingstips en een voedingsschema.

Gezondheid

U zult merken dat uw algemene gezondheid ook sterk zal verbeteren. Door het lichaam meer te voorzien van energie zult u beter ademen en ook beter slapen. Balans in rust en energie voorkomt dat u vaak ziek zult zijn. En wordt u toch ziek, zal u aanzienlijk sneller herstellen.

Mindset

In onze school en tijdens onze lessen hechten wij veel waarde aan een vriendelijke sfeer en een positieve instelling. Wij moedigen onze leerlingen aan om altijd in het moment te leven en de fysieke Kung Fu in het dagelijkse leven te gebruiken. Dit houdt in dat leerlingen leren om nieuwe doelen te stellen, een probleem te zien als een uitdaging en zelfs angst en stress te overwinnen door meer innerlijke rust en betere balans in hun leven.

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen gaat door alles. Uit onderzoek blijkt dat mensen die een vechtkunst beoefenen meer zelf- vertrouwen hebben dan de gemiddelde mens. Bij een opleiding in zelfverdediging ontwikkelt u zelfkennis en maakt u deuren open waarvan u niet wist dat u die had. U staat letterlijk steviger in uw schoenen en uw gedrag wordt assertiever. Dit uit zich o.a. in betere communicatie, meer ondernemen en durven en succesvoller in uw dagelijkse leven of in uw carrière.

Zelfverdediging

Kung Fu Haarlem-Amsterdam is meer dan een cursus zelfverdediging of een sportschool waar gewerkt wordt aan kracht en conditie. Bij Kungfu Haarlem-Amsterdam onderwijzen wij een eeuwenoude Chinese vechtkunst die vroeger werd beoefend door lijfwachten van keizers en door meesters in Shaolin Tempels. Met deze realistische vechtkunst leert u zich optimaal te verdedigen in in de praktijk voorkomende situaties. Daarbij richt de zelf-verdediging zich ook op het overwinnen van angst, een juiste ademhaling, stress regulatie en een krachtige lichaamstaal.

List item 5

List item 5

List item 5

List item 5

List item 5

Door de lessen van Sifu is het voor mij mogelijk om mijn doel van innerlijke rust te behalen.


TOM W.

List item 5

List item 5

List item 5

List item 5

List item 5

Met dank aan de Kung Fu heb ik het vertrouwen in mijzelf hersteld, en daarmee ook het vertrouwen in het leven.

MAARTJE G.

List item 5

List item 5

List item 5

List item 5

List item 5

“Is de weg vrij, ga dan naar voren”, is één van de principes die wij leren bij Connect KungFu. Wing Chun KungFu heeft voor mij de weg vrijgemaakt om een voorwaartse groei te maken binnen mijn leven.

EDWARD LEE

Boek nu een gratis proefles

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Leeftijdsgroep