Meteen naar de inhoud

Boksen

Werk aan kracht en conditie

Boksen is de ultieme manier om conditie en kracht te trainen. Verassend is dat veel mensen hier dagelijks op zoek naar zijn, maar vergeten dat met boksen de juiste weg al is gevonden. Daag jezelf uit in cardio en krachttraining en maak uzelf weerbaarder. Daarnaast is boksen heel erg goed voor hand-oog coördinatie, en daagt het uw hersenen uit in tactiek, techniek en inzicht. Uw doorzettingsvermogen en geduld worden hierin automatisch meegetraind. Zo zorgen we dat het boksen tot zijn recht komt en alle waardevolle voordelen eruit komen. De trainingen die wij aanbieden is ontwikkeld met hulp van Abdul Fkiri, damesteam coach NOC*NSF. Een trainer met jarenlange ervaring in boksen en coaching, beter wordt het niet.

Waarom boksen?

Verbrand veel calorieën

Krijg meer energie

Ontwikkel zelfvertrouwen

Verbeter doorzettingsvermogen

Sterk lichaam en figuur

Meer dan het gevecht alleen

Boksen is net als Kung Fu een oude vechtkunst waarin de coördinatie van voeten, ogen en handen, en conditie centraal staan. Het is een goede manier om in privé lessen of in kleine groepslessen te werken aan kracht, conditie en coördinatie. Een juiste manier van boks training en begeleiding kan ontzettend veel voordelen opleveren voor de student die in korte tijd veel resultaat wil zien. Van explosieve pads training tot aan snel voetenwerk, er is veel variatie in de training waardoor iedere les weer een uitdaging is. Ook al staat boksen (nog) bekend als echte mannensport, zijn het niet alleen maar afgetrainde mannen die de sport doen. Ook vrouwen zien we de laatste jaren steeds vaker boksen en dat is niet zo gek. Boksen is namelijk veel meer dan het gevecht alleen.

List item 5

List item 5

List item 5

List item 5

List item 5

Door de lessen van Sifu is het voor mij mogelijk om mijn doel van innerlijke rust te behalen.


TOM W.

List item 5

List item 5

List item 5

List item 5

List item 5

Met dank aan de Kung Fu heb ik het vertrouwen in mijzelf hersteld, en daarmee ook het vertrouwen in het leven.

MAARTJE G.

List item 5

List item 5

List item 5

List item 5

List item 5

“Is de weg vrij, ga dan naar voren”, is één van de principes die wij leren bij Connect KungFu. Wing Chun KungFu heeft voor mij de weg vrijgemaakt om een voorwaartse groei te maken binnen mijn leven.

EDWARD LEE

Boek nu een gratis proefles

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Leeftijdsgroep